Csomagküldés


Lehetőség van termékeink utánvéttel vagy banki átutalással történő megrendelésére.

A megrendelést email-ben lehet leadni az kelomotor@gmail.com e-mail címre.
A megrendeléshez minden esetben pontos név, cím és telefonszám szükséges, illetve a megrendelni kivánt termék(ek) cikkszáma vagy megnevezése és mérete. Amennyiben csomapontra vagy csomagautomába kéri a szállítást, akkor annak a címét is kérjük megadni. A kapcsolódó szállítási díjak lejjebb láthatók, kérjük olvassa át.

Minden megrendelést visszaigazolunk! Amennyiben 2 munkanapon belül nem kapja meg a megrendelés visszaigazolását akkor kérjük ismételje meg a megrendelést mert valószínüleg valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg hozzánk. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük az adatvédelmi törvénynek megfelelően.

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van akkor a feladási idő 1-5 munkanap, a megrendelés leadását követő munkanaptól számítva. Amennyiben nincs raktáron akkor értesítést küldünk a szállítás várható idejéről. Egyes raktáron nem tartott termékek megrendelésekor előlegre is szükség lehet amiről szintén értesítést küldünk. Minden megrendelés fizetési kötelezettséggel jár. A megrendelt termékek lemondhatók a szállítás megkezdése előtt. Amikor a GLS felvette a csomagot már nem lehet lemondani. Az át nem vett csomagok szállítási költségét utólag kiszámlázzuk. Kérjük ezek figyelembe vételével adja le rendelését.

A kiszállítás munkanapon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy megrendeléskor olyan címet adjanak meg ahol a feltüntetett időpontban ott tartózkodnak.
Alapesetben a csomagot utánvéttel küldjük házhozszállítással.
Amennyiben előre utalással szeretne fizetni, illetve GLS csomagpontra/automatába szeretné kérni a megrendelését, azt a megrendeléskor kérjük jelezze.

A szállítás a GLS futárszolgálat szállításával történik.

A szállítási díj:
Házhozszállítás utánvét fizetéssel: 3150.-Ft.
                     Házhozszállítás előre utalással: 2150.-Ft.
                     GLS csomagpontra szállítás utánvéttel: 2650.-Ft.
                     GLS csomagautomatába szállítás utánvéttel: 2150.-Ft.
                     GLS csomagpontra szállítás előre utalással: 1550.-Ft.
                     GLS csomagautomatába szállítás előre utalással: 1550.-Ft.
                     50000.-Ft-tól a szállítás ingyenes, kivéve akciós termékek.
                     Egyes termékeknél, ahol ez külön fel van tüntetve, 50000.-Ft alatt is ingyenes.
                     Az ingyenes kiszállítás csak a vételár előre utalása esetén érvényes.
                     Utánvét esetén a feltüntetett szállítási díjakat számítjuk fel.


Egyes termékeknél amennyiben méret probléma van, természetesen van lehetőség cserére, vagy ha a megrendelt termék nem tetszik akkor a terméket 14 napon belül vissza lehet küldeni. A csere és a vissza vásárlás feltétele a nem használt hibátlan állapot és az eredeti csomagolás. Az elküldött termékeknek ugyanabban az állapotban kell visszakerülniük ahogyan el lettek küldve.( csomagolás, címkék, fólia stb.) Vásárlástól való elállás esetén a termék vételárát 15 napon belül visszautaljuk, a termék visszaérkezésétől számítva. A szállítási költségek a vásárlót terhelik.

Amennyiben cserére van szükség akkor azt  az átvételtől számított 2 munkanapon belül kérjük jelezze felénk email-ben. A csere történhet személyesen üzleteinkben vagy csomagküldéssel. Amennyiben csomagküldéssel történik akkor a szállítási költség a vásárlót terheli.

Itt hívnánk fel a figyelmet, hogy a visszaküldendő termékeket sima csomagként kell feladni mert utánvétes és porto-s csomagokat nem veszünk át.

A visszaküldendő termékeket az alábbi címre kérjük küldeni:
Kelomotor, 1078 Budapest, István utca 34.


     
 Designed by Kelo