Csomagküldés


Lehetőség van termékeink utánvéttel vagy banki átutalással történő megrendelésére.

A megrendelést email-ben lehet leadni az kelomotor@gmail.com e-mail címre. A megrendeléshez minden esetben pontos név, cím és telefonszám szükséges. Minden megrendelést visszaigazolunk! Amennyiben 2 munkanapon belül nem kapja meg a megrendelés visszaigazolását akkor kérjük ismételje meg a megrendelést mert valószínüleg valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg hozzánk.

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van akkor a feladási idő 1-5 munkanap, a megrendelés leadását követő munkanaptól számítva. Amennyiben nincs raktáron akkor értesítést küldünk a szállítás várható idejéről. Egyes raktáron nem tartott termékek megrendelésekor előlegre is szükség lehet amiről szintén értesítést küldünk.

Egyes termékeknél amennyiben méret probléma van, természetesen van lehetőség cserére, vagy ha a megrendelt termék nem tetszik akkor a terméket 14 napon belül vissza lehet küldeni. A csere és a vissza vásárlás feltétele a nem használt hibátlan állapot és az eredeti csomagolás. Az elküldött termékeknek ugyanabban az állapotban kell visszakerülniük ahogyan el lettek küldve.( csomagolás, címkék, fólia stb.)

Amennyiben cserére van szükség akkor azt  az átvételtől számított 2 munkanapon belül jelezni kell felénk email-ben. A csere történhet személyesen üzleteinkben vagy csomagküldéssel. Amennyiben csomagküldéssel történik akkor értelemszerűen az összes szállítási költség a vásárlót terheli.

Itt hívnánk fel a figyelmet, hogy a visszaküldendő termékeket sima csomagként kell feladni mert utánvétes és porto-s csomagokat nem veszünk át.

Amennyiben nincs lehetőség cserére (elfogyott, kifutó modell volt, stb) akkor a megrendelő kérheti a vételár visszafizetését vagy más termékre való cseréjét. Amennyiben a vételár visszafizetését kéri akkor a termék visszaérkezése után rövid időn belül (15 nap) visszautaljuk a termék vételárát. A szállítási költség minden esetben a vevőt terheli.

A kiszállítás munkanapon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy megrendeléskor olyan címet adjanak meg ahol a feltüntetett időpontban ott tartózkodnak. Alapesetben a csomagot utánvéttel küldjük, amennyiben átutalással szeretne fizetni azt a megrendeléskor kérjük jelezze.

A szállítás a GLS futárszolgálat szállításával történik.

A szállítási díj:
 0-50000.-Ft-ig  2150.-Ft.
                      50000.-Ft-tól  ingyenes
                       Egyes termékeknél, ahol ez külön fel van tüntetve, 50000.-Ft alatt is ingyenes.
                       Utánvétes rendeléseknél csak készpénzes fizetés lehetséges a futárnál.

 Designed by Kelo