Cégünkről


Cégünk elsősorban motoros felszerelések, motoros kiegészítők, tartozékok és motoros illetve robogós alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Természetesen a kínálatunkban kenőanyagok és gumik épp úgy megtalálhatók mint a tuning kiegészítők és alkatrészek.

Üzleteinkben széles választékban és raktárról kaphatók a különböző termékek. Itt hívnánk fel a figyelmet, hogy nem webáruház vagyunk mert Budapesten két üzletünk is van (lásd elérhetőség menüpont). Természetesen lehetőség van a termékeink házhozszállítással történő megvásárlására is (lásd csomagküldés menüpont).

Többek között forgalmazója vagyunk a NOX bukósisakoknak, az Oxford ruházatnak és kiegészítőinek és a Wintex motoros ruházatnak és kiegészítőinek.

Üzleteinkben készpénzzel, bankkártyával vagy banki átutalással lehet fizetni. 

Minden e-mailre válaszolunk. Amennyiben 2 munkanapon belül nem kap választ akkor kérjük ismételje meg az érdeklődést mert valószínüleg valamilyen technikai probléma miatt nem érkezett meg hozzánk az email.

A raktáron nem tartott, illetve a katalógusokból rendelt termékeket a lehetőségekhez képest rövid határidővel beszerezzük.

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők és vásárlók figyelmét, hogy árút nem veszünk vissza és nem cserélünk. Ez minden termékünkre vonatkozik. Ez alól természetesen kivételt képez ha valamelyik termékkel kapcsolatban garanciális probléma merülne fel, illetve ha csomagküldéssel rendelt termékről van szó. Utóbbival kapcsolatban bővebb információ a csomagküldés menüpontban.

Alkatrészeket szintén nem veszünk vissza és nem cserélünk. Alkatrész rendelésnél és vásárlásnál amennyiben nem megfelelő típus, évjárat vagy egyéb más adat rosszul van megadva, az a megrendelőt (vásárlót) terheli és az alkatrészeket, kiegészítőket nem áll módunkban vissza venni és cserélni.

Alkatrészeknél abban az esetben fogadunk el garanciális problémát amennyiben szakszervíz által van beszerelve és számlával igazolva van.

A weboldalon feltüntetett képek többségükben az adott terméket ábrázolják, azonban egyes termékeknél előfordulhat, hogy a kép csak illusztráció.
A termékek leírása a gyártók által megadott adatok alapján, illetve legjobb tudásunk szerint készült, azonban az elírásokért illetve a véletlenül tévesen feltüntetett adatokért  felelősséget nem vállalunk.

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk.


Köszönjük a figyelmet.
 Designed by Kelo